fbpx
Спорт

Віталій Кличко завершує кар’єру в 2014 році – промоутерська компанія “К2 промоушн”

 За словами представника промоутерської компанії "К2 промоушн" Тома Леффлера, український боксер Віталій Кличко – володар титулу чемпіона світу у важкій вазі за версією Всесвітньої боксерської ради – завершить кар’єру в 2014 році.

 Востаннє Віталій Кличко виходив на ринг минулого року і здобув перемогу нокаутом над німецьким боксером Мануелем Чарром. Потім український спортсмен був змушений взяти паузу через травму кисті і тепер зможе вийти на ринг не раніше, ніж на початку 2014 року. Всесвітня боксерська рада прийняла рішення зберегти за 42-річним Віталієм Кличком чемпіонський пояс до наступного поєдинку. Том Леффера підкреслив, що бій в 2014 році стане для українського боксера прощальним.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 З великою часткою ймовірності суперником Віталія Кличка стане Бермейн Стівен (Канада), який є обов’язковим претендентом на бій. На даний час тренером українця є німецький фахівець Фріц Здунек, у Кличка укладений контракт з компанією Universum Box -Promotion.

 14 серпня 2013 під час зустрічі з головою Всесвітньої боксерської ради Хосе Сулейманом Віталій Кличко заявив, що планує виставити свою кандидатуру на майбутніх президентських виборах , які пройдуть в Україні в 2015 році.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: