fbpx
Спорт

US Open. Росіянин Михайло Южний покидає турнір

Єдиний  представник Росії, що залишився на Відкритому чемпіонаті США, залишає турнір. Михайло Южний у чвертьфіналі не зміг обіграти грізного серба Новака Джоковича. Рахунок матчу Южний-Джокович: 6:3 , 6:2 , 3:6 , 6:0.

Поєдинок Южного з Джоковичем тривав трохи більше двох з половиною годин. Михайло Южний постійно намагався нав’язати боротьбу сербу, але Новак Джокович виглядав свіжішим і цілком заслужено переміг. Можливо, на результат поєдинку вплинула втома російського тенісиста після складних поєдинків з Томмі Хаасом і Ллейтон Хьюїтт.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Загалом, серб Новак Джокович вийшов у півфінал US Open, де його вже чекає швейцарець Станіслас Варвінка, який несподівано для багатьох у чвертьфіналі переміг британця Енді Маррея з Великобританії. Рахунок матчу Варвінка – Маррей 4:6, 3:6, 2:6. Багато фахівців вважали, що Енді Маррей здатний буде зупинити переможну ходу на US Open швейцарця, але, як бачимо, Станіслас Варвінка не просто обіграв британця – швейцарський тенісист переміг упевнено.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

До слова, Енді Маррей, який вважався одним з претендентів на перемогу у Відкритому чемпіонаті США, не показував в ході турніру феєричної гри, а досвід британця не став помічником у протистоянні з швейцарцем.  

Що ж, на US Open нас чекає півфінал Варвінка – Джокович, який обіцяє бути дуже цікавим.

Фото : AFP 2013 / CARL COURT

Читайте також: