fbpx
Політика

Азарова у Facebook попросили зрубати дерево

 До прем’єр-міністра України Миколи Азарова звернулися в Facebook з проханням допомогти спиляти дерево, яке, нібито, часто призводить до аварій на дорогах.

 «Будь ласка, допоможіть спиляти дерево над дорогою, через нього сталося багато аварій, є відео і фото цих аварій, ніхто не реагує. Поруч пішохідна доріжка-діти йдуть до школи і дитячого саду. Допоможіть, будь ласка, 5 років вже просимо», – написала жінка.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Микола Азаров, природно, був здивований настільки незвичайним зверненням і проханням, але все ж пообіцяв допомогти з вирішенням цього питання. Він попросив надати йому адресу, де знаходиться це дерево, а також список осіб, до яких жінка вже зверталася за допомогою.

 «Звичайно, я Вам допоможу. Але хіба не дивно Вам, та й мені теж, що, щоб спиляти дерево, потрібно звертатися до Прем’єр-міністра? Надішліть, будь ласка, адресу і напишіть мені, до яких посадових осіб Ви зверталися щодо цього питання», – відповів прем’єр-міністр.

Читайте також: