fbpx
Політика

Тимошенко через хворобу не може піднятися з ліжка – прихильники

 Сьогодні, 6 вересня, прихильники екс -прем’єр- міністра України Юлії Тимошенко повідомили, що в даний момент Тимошенко не може самостійно піднятися з ліжка. Зазначимо, що вчора цілий день у палаті Тимошенко провела її дочка. Після проведеного часу з матір’ю в Харківській ЦКБ № 5, Євгенія Тимошенко поспілкувалася з прихильниками і розповіла про самопочуття матері.

«Їй не стає краще. Якщо раніше вона могла встати і підійти до вікна, щоб помахати нам рукою, то тепер вона навіть встати не може без допомоги», – заявив активіст Сергій Чефонов, який вже другий рік на чергуванні біля лікарні.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Нагадаємо, що 6 вересня Київський районний суд Харкова в черговий раз повинен зробити спробу розглянути справу ЄЕСУ. Зазначимо, що процес за обвинуваченням колишнього прем’єр -міністра України Юлії Тимошенко у зловживанні владою на посаді керівника компанії триває вже рівно півтора року.

Незважаючи на той факт, що в залі суду для екс -прем’єра була створена спеціальна кімната з канапою і комп’ютером, вона жодного разу не з’явилася на засідання.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

За матеріалами : segodnya.ua

Читайте також: