fbpx
Футбол

ЗМІ: Артем Мілевський сьогодні може підписати угоду з турецьким футбольним клубом

Вчора ми писали про те, що на офіційному сайті київського «Динамо» з’явилося повідомлення про закінчення дії контракту Артема Мілевського зі столичним футбольним клубом.  А сьогодні в засобах масової інформації з’явилися новини про т , що вже 6 вересня екс-нападник збірної України Артем Мілевський може підписати нову трудову угоду – з турецьким футбольним клубом «Газіантепспор».

Про те, що Артем Мілевський може продовжити свою кар’єру в турецькій футбольній першості говорять вже не перший день і , відзначимо, що така інформація поки що не була підтверджена, але й не була спростована. В азербайджанських ЗМІ пишуть про те, що Артем Мілевський нещодавно відвідав цю країну і тоді приїзд футболіста пов’язували з роботою в клубі «Габала» Юрія Сьоміна, який знайомий з Мілевським за київським «Динамо». Інформація про інтерес «Габали» до українського форварда була спростована.

Однак візит до Азербайджану, як пишуть у ЗМІ, не був випадковим. Перебуваючи в цій країні український футболіст нібито зустрівся в столиці Азербайджану з футбольним агентом Камілем Мамедовим, який згодом запропонував послуги Мілевського деяким командам. Цілком можливо, що варіант з «Газіантепспором» і став результатом таких пропозицій.

У азербайджанських ЗМІ пишуть, що вже сьогодні Артем Мілевський та турецький клуб можуть підписати трудову угоду, яка буде розрахована на 3 роки. Зокрема, про це повідомляється з посиланням на видання extratime.az. Мало того, передбачається, що завтра відбудеться офіційна презентація українського футболіста в його новому клубі. Наскільки все це відповідає дійсності, незрозуміло. Ще раз відзначимо, щодо переїзду Мілевського до Туреччини поки що не прозвучало коментарів ні від футболіста, ні від його можливої ​​нової команди.

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: