fbpx
Футбол

Марадона просить “Барселону” не змушувати Неймара нарощувати м’язи

Легендарний аргентинський футболіст Дієго Марадона закликав тренерів і лікарів іспанського клубу «Барселона» «дбайливіше ставитися» до новачка команди – бразильського нападника Неймара – і не змушувати його нарощувати м’язи.

Після переходу в «Барселону» Неймар переніс операцію з видалення мигдалин, в результаті чого 21-річний футболіст схуд на 7 кілограмів. Марадона дуже стурбований тим, що тренери і лікарі команди обов’язково змусять Неймара не тільки набрати втрачену вагу, а й активно зайнятися «нарощуванням мускулатури». Аргентинський професіонал заявив, що Неймар, навіть незважаючи на дещо субтильну статуру, і так чудово грає у футбол, тому йому зовсім не потрібно «ставати бодібілдером».

Марадона щиро захоплюється грою бразильського нападника. Однак Неймар, на думку аргентинця, не допоможе бразильській збірній виграти домашній чемпіонат світу, який пройде в 2014 році. Марадона, як істинний патріот, заявив, що світову першість обов’язково виграє Аргентина, адже Ліонель Мессі знаходиться у відмінній формі, а це – запорука успіху національної команди.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: