fbpx
Шоу-бізнес

«Хочу у ВІА ГРУ». Кастинг в Україні (випуск від 06.09.2013)

  6 вересня на каналі 1+1 стартувала одна з наймасштабніших шоу України «Хочу у ВІА ГРУ». Продюсера шоу Костянтина Меладзе чекає нелегкий вибір, в якому йому взялися допомагати Ігор Верник і колишні учасниці гурту «ВІА ГРА» . Однак незважаючи на допомогу Ігоря Верника та Надії Мейхер , головним суддею був Костянтин Меладзе, який і вирішив, хто ж з учасниць заслуговує бути в новій «ВІА Грі».

Тисячі дівчат марили участю в колективі, який став легендарним, проте Костянтин вибрав далеко не всіх. Багато дівчат прийшли перевірити свої вокальні дані, мріючи потрапити спочатку в другий тур, а потім і до групи «ВІА ГРА» .

Ведучими шоу були Віра Брежнєва і Володимир Зеленський, які всіляко підтримували конкурсанток.

Варто визнати, що дівчата на українському кастингу були найрізноманітніші. На кастинг прийшла дівчина, яку часто плутають з неймовірною Вірою Брежнєвою. Також прийшла талановита дівчина стоматолог, яка, закінчивши університет, вирішила зрозуміти, чого вона хоче більше – бути співачкою чи стоматологом. Сотні дівчат прийшли на український кастинг, однак у другий тур пройшли всі.

Одним з найбільш пам’ятних моментів кастингу в Україні був візит колишньої учасниці групи «Гарячий шоколад» Ганни Карапетян, яка, народивши сина, перестала виступати, проте завжди сумувала за сценою і співом. Дівчина прийшла на кастинг, і їй Костянтин Меладзе сказав заповітне «так», проте один інцидент все змінив. Після виступу Ганни, Ігор Верник вирішив перевірити, наскільки вона може довіритися глядачам і розкріпачитися на сцені. Після того завдання, яке дав дівчині Ігор, вона пішла з кастингу, незважаючи на те, що отримала «так» від головного судді.

Далі належить побачити кастинги в таких країнах, як Росія, Казахстан і Білорусь.

Читайте також: