fbpx
Політика

США поставлять себе поза законом, якщо завдадуть удару по Сирії – Путін

 Володимир Путін на прес-конференції, яка була присвячена підсумкам саміту G -20, прокоментував ситуацію в Сирії. Російський лідер зазначив, що наміри Сполучених Штатів Америки завдати удару по арабській державі є неприпустимими і виходять за рамки закону.

 «В даному випадку, застосовувати силу проти суверенної держави просто неприпустимо. Застосувати силу можна лише у випадку самооборони, або у разі рішення Ради Безпеки ООН», – заявив лідер Російської Федерації. Також Путін зазначив, що Сирія не атакувала США, відповідно мови про самооборону йти не може.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Нагадаємо, що лідери країн «великої двадцятки» зустрічалися 5-6 вересня в передмісті Санкт-Петербурга Стрельні. У четвер вранці Володимир Путін зустрівся з прем’єр-міністрами Італії та Японії, після чого провів зустріч з головою КНР. Після всього цього голова російської держави відправився в Костянтинівський палац, де він зустрічав високопоставлених гостей. Лідери країн-учасниць конференції по черзі під’їжджали до входу палацу і виходили потиснути руку президентові Російської Федерації.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 За матеріалами : kp.ru

Читайте також: