fbpx
Право

Зятя Cосо Павліашвілі засудили на 20 років

 Сьогодні Тбіліський суд оголосив вирок обвинуваченим у вбивстві бізнесмена Автанділа Адуашвілі – близького друга російського співака Сосо Павліашвілі. Всі троє підсудних, у тому числі і чоловік сестри Павліашвілі Вахтанг Чхапелія, засуджені до 20 років позбавлення волі.

 Бізнесмена Адуашвілі з ножовими і вогнепальними пораненнями було знайдено мертвим у своєму автомобілі в Тбілісі восени минулого року. Зять Павліашвілі був затриманий через місяць після вбивства, причому на допиті він показав, що у загиблого були серйозні розбіжності з Павліашвілі: «Автанділ систематично виманював обманом великі гроші у Сосо. Саме за безліч таких фактів ми з Сосо вирішили покарати Адуашвілі». Чхапелія також підкреслював, що вбивати Адуашвілі не планувалося, виконавці мали лише «побити його і залишити інвалідом».

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 За словами родича співака, Сосо Павліашвілі передав одному з фігурантів справи 50 000 доларів за те, щоб той покалічив бізнесмена.

Щодо Павліашвілі, заявила прокурор, у слідства немає достатньої кількості доказів, але співак може бути викликаний на допит до Грузії.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: