fbpx
Право

Справа Тимошенко. Наступне засідання суду відбудеться 23 вересня

 Чергове засідання суду у справі ЄЕСУ тривало близько 20 хвилин. На самому початку судового засідання виступив адвокат Юлії Тимошенко Сергій Власенко.

 Правозахисник зачитав прохання про закриття даної справи у зв’язку з відсутністю складу злочину. Прихильників Юлії Тимошенко обурив той факт що представники обвинувачульної сторони були одягнені не у формений одяг.

 Після зауваження Сергія Власенка, почулися крики в бік прокурорів: «Ганьба! Де ваша форма?». Зазначимо, що під час цього одна з активісток продовжувала тихо читати молитви за екс – прем’єра Юлію Тимошенко.

 Після всього, що сталося, суддя Костянтин Садовський прийняв рішення про перенесення судового засідання, зіславшись на те, що дану справу неможливо розглядати без присутності підсудної. Зазначимо, що в залі суду знаходилася дочка підсудної Євгенія Тимошенко, адвокат Олександр Плахотнюк, тітка Тимошенко і десяток активістів.

 Нагадаємо, що Юлія Тимошенко відбуває термін з кінця 2011 року. Тоді вона була засуджена до семи років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газової угоди з РФ в 2009 році.

 За матеріалами : segodnya.ua

Читайте також: