fbpx
Політика

Віктор Ющенко: у справі Тимошенко виключно правової відповіді немає

 Свою думку про ситуацію з колишнім прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко висловив екс-президент Віктор Ющенко, слова якого сьогодні наводять ЗМІ з посиланням на «Радіо Свобода». На думку колишнього президента України, справу Тимошенко складно вирішити правовим шляхом. «Виключно правової відповіді немає», – заявив Віктор Ющенко, який вважає, що відповідь у справі Тимошенко «лежить в площині політично – правовій» .

 Віктор Ющенко зазначив, що початок цієї «політико – правової площині» в тому, що «у нас з’являється третя сторона розмови – європейська». На думку екс – президента України, влада не вирішить питання Юлії Тимошенко самостійно, а причини для цього, як підкреслив Віктор Ющенко, існують різні.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 Ситуація з покарання Юлією Тимошенко, яка відбуває в даний час покарання, не втрачає своєї актуальності вже довгий час. Нагадаємо, що в листопаді у Вільнюсі відбудеться саміт, під час якого між Європейським Союзом і Україною може бути підписана Угода про асоціацію. Однією з причин, яка може негативно вплинути на питання підписання документа, якраз і є ситуація з колишнім головою українського уряду Юлією Тимошенко, оскільки  деякі європейські політики вважають, що Тимошенко стала жертвою так званого «вибіркового правосуддя».

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 Одним із шляхів вирішення питання Тимошенко є надання екс – прем’єру можливості відправитися на лікування за кордон. Не так давно ЗМІ, з посиланням на DW повідомляли, що в берлінській клініці Charite, в районі Тегель, для Юлії Тимошенко нібито готується палата.

 За матеріалами : podrobnosti.ua

Читайте також: