fbpx
Кінотеатри

Джоел Едгертон зніметься в продюсерському проекті Джонні Деппа

 Зірка фільмів «Воїн» і «Великий Гетсбі», актор Джоел Едгертон зараз веде переговори щодо участі у фільмі «Шантарам», продюсуванням якого займається Джонні Депп. Примітно, що спочатку головну роль у фільмі мав зіграти сам Джонні Депп, але згодом він відмовився від цієї ідеї і обмежився продюсуванням.

 Фільм «Шантарам», який намагаються запустити у виробництво ще з 2004 року, розповідає історію австралійського наркомана, якому вдається втекти з в’язниці суворого режиму. У підсумку він виявляється в Бомбеї, де видає за себе лікаря. Допомагаючи людям, дорога приводить його до Афганістану, де він, використовуючи свої навички торгівлі зброєю, починає боротися з російськими окупантами.

 Постановкою фільму займатиметься режисер з Індії Міра Наїр, що отримала в 1988 році пальмову гілку в Каннах за свій перший фільм «Салам, Бомбей».

 На даний момент Джоел Едгертон прикріплений до ряду фільмів, в числі яких продюсерський дебют Наталі Портман «Джейн бере рушницю», а також фільм Рідлі Скотта про Мойсея – «Вихід».

Читайте також: