fbpx
Політика

Папа римський у листі попросив Путіна не допустити кривавої бійні в Сирії

Ватикан також відреагував на події в Сирії. Як повідомила служба друку Святого престолу, папа Римський Франциск направив президенту Росії Володимиру Путіну лист, в якому просить того "​​знайти рішення і не допустити кривавої бійні в Сирії".

Крім того, понтифік звернувся до учасників Великої двадцятки з проханням подолати розбіжності і відмовитися від будь-якого силового рішення.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

"Лідери "двадцятки" не можуть залишатися інертні перед обличчям драми, пережитої сирійським народом і що загрожує новими стражданнями всьому регіону, що потребує миру. Звертаюся до всіх із закликом подолати розбіжності і відмовитися від будь-якого силового вирішення", – йдеться в тексті послання папи Римського .

Також понтифік нагадав про борг, що стоїть перед кожним урядом" надавати гуманітарну допомогу нужденним". Керівник ватиканської прес-служби священик Федеріко Ломбарді розповів, що у своєму листі Франциск пише лідерам саміту про те, що "економіка може розвиватися так, щоб гарантувати гідне життя всім людям, що населяють планет , а не тільки живуть у країнах "двадцятки".

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Папа римський у листі попросив Путіна не допустити кривавої бійні в Сирії (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: