fbpx
Спорт

Максим Сушинський попрощався з великим хокеєм

 Сьогодні, 6 вересня, під гарячі оплески 10 тисяч глядачів у льодовому палаці "Арена Омськ" з великого хокею проводили Максима Сушинського. 39-річний нападаючий омського «Авангарду» повідомив про завершення своєї кар’єри. Прощання відбулося на матчі КХЛ між омським «Авангардом» і петербурзьким СКА.

 «Максиме, ти виступав за наш «Авангард» 9 років. За цей час ти став найкращим хокеїстом в історії клубу. Для сотень тисяч уболівальників ти був  і будеш залишатися улюбленим «Су-33». Саме так тебе прозвали твої шанувальники за твою дивовижну швидкість. Ми тебе любимо, і ти завжди будеш залишатися бажаним гостем тут», – заявив губернатор Омської області Віктор Назаров.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 На знак поваги вболівальники презентували Максиму хокейний светр «Авангарду», обрамлений в рамку під склом. На светрі значиться 33 номер і прізвище Сушинський.

 «Мені завжди було приємно з’являтися на льоду, за який би клуб я не грав. Я дуже вдячний омським уболівальникам за ту любов, яку вони дарують мені. Вони на все життя залишаться для мене рідними», – заявив заслужений майстер спорту і чемпіон світу Максим Сушинський.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: itar – tass.com

Читайте також: