fbpx
Спорт

ЧС-2014. Росія прогнозовано обіграла Люксембург

 У Казані, де сьогодні лив дощ, щойно завершився відбірковий матч чемпіонату світу-2014, в якому збірна Росії цілком прогнозовано виграла у збірної Люксембургу. А іншого результату, крім перемоги, від підопічних Фабіо Капелло сьогодні ніхто і не чекав. Збірна Росії перемогла Люксембург з рахунком 4:1.

 Розгром на 19-й секунді матчу розпочав Олександр Кокорін. Цей гол, як ми повідомляли раніше, став найшвидшим голом в історії збірної Росії з футболу.

Олександр Кокорін став автором і другого голу у ворота збірної Люксембургу. На 36-й хвилині поєдинку нападник збірної Росії головою замкнув передачу з флангу від Дмитра Комбарова.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 А розгромним рахунок зробив Олександр Кержаков. Сталося це на 59-й хвилині матчу. Нападник пітерського «Зеніту» підправив м’яч, що летів після удару головою Ігнашевіча.

 На 90-й хвилині матчу збірна Люксембургу змогла порадувати і своїх уболівальників, забивши гол у ворота Ігоря Акінфєєва. Після плутанини на штрафній площадці російської збірної на ударну позицію вийшов Орельєн Жоакім, який став автором першого і єдиного голу у ворота підопічних Фабіо Капелло.

 А на 93-й хвилині рахунок знову став розгромним. Красиву комбінацію точним ударом завершив Олександр Самедов.

 Збірна Росії перемогла і очолила свою відбіркову групу. Сьогодні свій поєдинок у рамках відбору на чемпіонат світу-2014 проводить головний конкурент російської збірної у боротьбі за перше місце – збірна Португалії. Матч Північна Ірландія – Португалія розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Після завершення матчу Росія – Люксембург турнірна ситуація в групі F виглядає наступним чином:

  1. Росія – 7 ігор 15 очок

 2. Португалія – 7 ігор 14 очок

 3. Ізраїль – 6 ігор 11 очок

 4. Північна Ірландія – 6 ігор 6 очок

 5 . Азербайджан – 7 ігор 4 очки

 6. Люксембург – 7 ігор 3 очки.

 Фото: championat.com

Читайте також: