fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Кривдникові Юрія Антонова змінили статтю

Байкер Олександр Ішутін – підсудний у справі про напад на співака Юрія Антонова – тепер проходить у справі як обвинувачений за статтею « Умисне заподіяння шкоди здоров’ю середньої тяжкості». Раніше Ішутін звинувачувався за статтею «Умисне заподіяння легкої шкоди здоров’ю», проте прокуратура визнала за необхідне перекваліфікувати статтю в бік обважнення. За колишньою статтею байкеру загрожував грошовий штраф або виправні роботи, тепер же, у разі, якщо провина Ішутина буде доведена, він може бути засуджений до позбавлення волі строком до трьох років.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Сьогодні у справі про напад на Антонова мало відбутися чергове судове засідання, але через неявку адвоката обвинуваченого воно перенесено на 17 вересня.

Інцидент між Ішутіним і Антоновим стався на автозаправці в листопаді 2011 року. Співак обурився тим, що мотоцикл байкера перегородив йому дорогу, виникла словесна перепалка, після чого Ішутін вдарив Антонова в обличчя. Пізніше обвинувачений пропонував Антонову піти на мирову, але постраждалий відмовився.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Підмосковний суд засудив Ішутина до штрафу в розмірі 30 000 рублів, пізніше вирок було скасован , а справу направлено на повторний розгляд.

Співак Юрій Антонов має намір домагатися для байкера, що побив його, суворішого покарання (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: