fbpx
Шоу-бізнес

Віра Брежнєва попрацювала продавцем

  На минулому днями модному заході Москви «Vogue Fashion Night Out» популярна співачка Віра Брежнєва спробувала себе в ролі продавця- консультанта одягу.

Виступити в такій незвичній для себе ролі Віра вирішила заради благодійності. Ні для кого не секрет, що вже протягом семи років Віра Брежнєва займається благодійністю, допомагаючи дитячим відділенням онкогематології у всій Україні закуповувати дороге обладнання, яке так необхідно для лікування малюків. Крім особистих коштів, які Віра регулярно перераховує до фонду «Промінь Віри», організований нею ж, співачка також намагається брати активну участь в різних акціях, щоб привернути до питання допомоги хворим дітям додаткові кошти.

Заради такої благородної мети Віра Брежнєва погодилася на кілька годин стати продавцем елітних суконь на розпродажі в бутіку «Herve Leger» у рамках «Vogue Fashion Night Out». 60% коштів від проданих речей організатори акції пообіцяли передати до фонду співачки.

Як виявилося, пропозиція від організаторів фешн-ночі надійшла ще в травні, Віра погодилася відразу ж, сказавши, що «в наш важкий час ініціатива подібного роду велика рідкість».

У роль хорошого і розуміючого продавця Віра Брежнєва вжилася досить легко і швидко. Зірка особисто допомагала дівчатам підбирати моделі, сиділа біля примірочних і досвідченим поглядом оцінювала дівчат. З’ясувалося, що всього за пару годин роботи Вірі Брежнєвій вдалося продати 7 колекційних суконь.

За матеріалами: dni.ru

Читайте також: