fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. «У Львові дуже добре вболівають за збірну», – Гречишкін

Півзахисник національної збірної України та донецького «Шахтаря» Дмитро Гречишкін поділився своїми очікуваннями від сьогоднішнього матчу в рамках відбору на чемпіонат світу-2014 проти збірної Сан-Марино. Нагадаємо, що матч Україна – Сан-Марино відбудеться у Львові на місцевій «Арені Львів».

«Сильно мотивує той факт, що на "Арену Львів" вже розкуплені всі квитки. Чудово, коли на матчі збірної збирається повний стадіон. Взагалі у Львові дуже добре вболівають за збірну!», – заявив молодий хавбек.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Дмитро Гречишкін розповів, що у нього немає побоювань щодо того, що збірна України не зможе налаштуватися на матч з Сан-Марино.

«Для нас не існує більш сильних або більш слабких суперників», – стверджує півзахисник.

На його думку, грати і добиватися позитивного результату потрібно з усіма командами, чи то з Англією чи Сан-Марино. Крім того, за допомогою тренерського штабу команда детально вивчає свого найближчого суперника.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Зараз збірна готується до непростого поєдинку у Львові, додав футболіст.

«Наша мета – показати хорошу, видовищну гру, порадувати вболівальників і, зрозуміло, перемогти», – підсумував Дмитро Гречишкін.

Нагадаємо, що в п’ятницю, 6 вересня, збірна України прийме збірну Сан-Марино у Львові. Команди проведуть матч у рамках відбору до чемпіонату світу- 2014 в Бразилії. Початок зустрічі о 21:00.

За матеріалами: dynamo.kiev.ua

Читайте також: