fbpx
Шоу-бізнес

Кеті Перрі презентувала новий кліп

  Перший сингл «Roar» з нового альбому прекрасної Кеті Перрі «Prism» вийшов ще на початку серпня і вже встиг побити всі рекорди. За популярністю пісня навіть обігнала трек Леді Гаги «Applause».

Тепер же у шанувальників Кеті Перрі з’явилася можливість насолодитися новим кліпом співачки на трек, що став вже улюбленим.

За сюжетом кліпу, Кеті Перрі терпить авіакрах і потрапляє на безлюдний острів. Спочатку дівчину супроводжує прекрасний молодий чоловік, проте через сильне захоплення своєю зовнішністю він не здатний вижити в диких умовах і тому потрапляє в лапи тигра. Співачка ж витягує урок з цієї неприємної ситуації і тому вирішує підкорити джунглі. Кеті вдається стати царицею природи, подружитися з мавпою і слоном, а також перемогти тигра.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Ну що ж, варто визнати, що нове відео Кеті Перрі стало як зазвичай захоплюючим і забавним.

Нагадуємо, що Кеті Перрі – американська співачка, актриса і композитор. На рахунку Кеті вже 4 альбоми, не рахуючи останнього альбому «Prism». Також Перрі вже встигла здійснити 2 тури, один – в 2009 (Hello Katy Tour), і другий в 2011-2012 , який називався «California Dreams Tour».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Katy Perry – Roar (Відео):

 За матеріалами: spletnik.ru

Читайте також: