fbpx
Шоу-бізнес

Анджеліна Джолі заслужила «почесний Оскар»

  Престижна нагорода імені Джина Хершолта дістанеться Анджеліні Джолі не за роль у кіно, а за її волонтерську гуманітарну діяльність.

Дана нагорода вручається під час проведення церемонії нагородження премією «Оскар».

Вибрана цьогоріч президент кіноакадемії Шеріл Боун Ісекс сказала: «AMPAS (Американська академія кінематографічних мистецтв і наук) особливо відзначає тих людей, які зробили неймовірний внесок у своєму полі діяльності».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Нагадуємо, що голлівудська актриса Анджеліна Джолі не тільки знімається в кіно, що вона робить чудово, але і займається гуманітарною діяльністю. Зокрема, Анджеліна Джолі є послом доброї волі Управління Верховного комісара у справах біженців ООН. У рамках даної місії Анджеліна Джолі відвідала багато країн, де відбувалися гуманітарні катастрофи. Актриса навіть заснувала кілька благодійних фондів . Також вона бере участь у великих політичних зустрічах в Європі і США.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Премія Джина Хершолта за гуманітарні заслуги в кіно була заснована ще в 1956 році. Претендентів на отримання нагороди визначають члени комісії Академії, які далі шляхом голосування обирають переможця.

Нагадуємо, що наступна церемонія вручення премії «Оскар» відбудеться 2 березня 2014 року в Лос – Анджелесі.

За матеріалами : РИА Новости

Читайте також: