fbpx
Шоу-бізнес

Зважені та щасливі-3. Випуск від 05.09.2013 – 2-й тиждень

 Другий тиждень на шоу «Зважені та щасливі-3» почався з першого конкурсу, перемога в якому принесла команді переможцю мінус два кілограми на фінальному зважуванні. Завдання конкурсу було наступне: необхідно було якомога швидше піднятися нагору ступенів, загальна висота яких дорівнює 3-х поверховому будинку. Кожна ступінь більша за попередню. Кількість часу, надана учасникам, одна година. У тому випадку, якщо команда не піднімається на один ступінь, на фінальному зважуванні до їх ваги додається один кілограм, якщо ж якась команда не підніметься на жоден ступінь, то, відповідно, на фінальному зважуванні до її ваги додається плюс чотири кілограми.

У цьому конкурсі перемогла команда коричневих – чоловік і дружина Юлія Гайдак та Євген Могила, отримавши мінус два кілограми на фінальному зважуванні шоу «Зважені та щасливі-3». Команда чорних і білих не зуміла піднятися  на жодну із ступенів, що означало, що до їх ваги додалося по чотири кілограми.

У цьому конкурсі в одній з команд трапилася неприємність – у команді червоних, де беруть участь мама з дочкою, остання травмувалася, і після конкурсу її перевезли до лікарні. Після травми дівчини, червона команда потрапила у важку ситуацію, адже мамі довелося скидати все за двох.

На тренуванні з Анітою також сталася одна неприємна ситуація, адже Євген Могила, учасник коричневої команди, який встиг вже продемонструвати свій характер, посварився з тренером, внаслідок чого Аніта Луценко відмовилася тренувати їх команду.

Другий конкурс тижня був спрямований на перевірку довіри і впевненості у своєму партнері. Конкурс складався з двох раундів, у кожному з яких робилися ставки. Ставки робив учасник кожної команди, вгадуючи, скільки раз його партнер зможе виконати ту чи іншу фізичну вправу. Багато команд продемонстрували невпевненість у партнері, а деякі переоцінили можливості. У цьому змаганні і в першому, і в другому раунді перемогла команда коричневих , отримавши головний приз конкурсу – імунітет.

На фінальному зважуванні другого тижня на конкурсі «Зважені та щасливі-3» в номінацію потрапила команда жовтих і команда білих.

Наприкінці другого тижня шоу «Зважені та щасливі-3» покинула команда жовтих – подруги Алла Перова та Наталія Емінова.

Читайте також: