fbpx
Новини світу

Дружини учасників саміту G20 відвідали Академію російського балету

Перші леді учасників зустрічі «Великої двадцятки» відвідали Академію російського балету імені Агрипини Ваганової.

Для гостей була організована екскурсія по залах музею, під час якої дружини учасників G20 змогли оглянути експозицію, що охоплює всі віхи історії російського балету. Потім перші леді відвідали історичний репетиційний клас, в якому викладала сама Агрипина Ваганова, і побували на уроці класичного танцю випускниць академії під керівництвом доцента Ірини Ситникової. Пізніше для високих гостей було дано концерт в навчальному театрі академії – свої перші "па" показали вихованці молодших класів, пізніше до них приєдналися учні середніх і старших класів.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Перші леді тепло подякували ректору Академії російського балету, професору Вірі Дорофєєвій за гостинність, а також висловили слова подяки художньому керівникові навчального закладу, народній артистці Росії Алтинай Асилмуратовій і всьому педагогічному колективу.

Зараз на виконавському факультеті Академії російського балету в Санкт -Петербурзі навчаються більше трьохсот учнів, серед них і закордонні стажери.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: