fbpx
Політика

Ганна Герман підбила підсумки першого парламентського тижня

 Депутат Партії регіонів Ганна Герман задоволена тим, як почалася третя парламентська сесія. Підводячи підсумки цього тижня, вона зазначила, що Верховна Рада почала працювати ефективно, а між фракціями було досягнуто консенсусу.

«Всі євроінтеграційні закони ми голосуємо дуже дружно – конституційною більшістю, навіть я б сказала», – повідомила Ганна Герман.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

Депутат звернула увагу і на те, що до голосування за деякі євроінтеграційні законопроекти підключаються навіть представники Комуністичної партії України, яка, як відомо, виступає за приєднання до Митного союзу.

За її словами, зараз в державі взято курс на підвищення ролі і авторитету парламенту, а також впливу парламенту на євроінтеграційні процеси. Як вважає Ганна Герман, саме на таку роботу депутатів і розраховував президент, коли виступав на відкритті третьої парламентської сесії.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Вона висловила сподівання, що депутати продовжать працювати в такому ж темпі і в майбутньому, без блокування трибуни і витрати часу даремно.

Читайте також: