fbpx
Технології

IFA-2013. Lenovo представила новий смартфон і планшет

 Під час презентації IFA – 2013, компанія Lenovo представила публіці свій новий смартфон, що отримав назву Lenovo Vibe X. Корпус смартфона виконаний з полікарбонату з об’ємним покриттям, виготовленим за допомогою лазерного гравіювання. Вага пристрою – 121 грамів, а його товщина – 6,9 мм.

Lenovo Vibe X має 5- дюймовий IPS дисплей з Full HD дозволом, який, до того ж, прикритий захисним склом Gorilla Glass третього покоління. Примітно, що в смартфоні встановлена ​​5 -мегапіксельна фронтальна камера з ширококутним об’єктивом. Основна камера має 13-мегапіксельну матрицю з світлочутливим сенсором і світлодіодним спалахом.

Читайте також:  26 квітня - День пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи

Працює Lenovo Vibe X на базі чотириядерного процесора MTK 6589T з тактовою частотою 1,5 ГГц. Також він має 2 Гб оперативної пам’яті і 16 Гб внутрішньої пам’яті. При цьому невідомо, чи є в смартфоні слот для карт пам’яті.

Також було продемонстровано новий планшет – Lenovo S5000. Він має 7- дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю 1280х800 пікселів, чотирьохядерний процесор MTK 8389 з тактовою частотою 1,2 ГГц , 5- мегапіксельну основну камеру і 1,6- мегапіксельну фронтальну.

Читайте також:  26 квітня - День пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи

Примітно, що планшет підтримує OTG, завдяки чому до нього можна буде підключити USB – флешку або зовнішній жорсткий диск.

Ємність акумулятора в Lenovo S5000 – 3450 мАг.

Новинки компанії з’являться на ринку ближче до кінця року.

Читайте також: