fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. Україна-Англія: Рой Ходжсон згоден на нічию в матчі з Україною

 Головний тренер збірної Англії Рой Ходжсон вже визначився з планом щодо виходу на чемпіонат світу. За підрахунками тренера, англійцям необхідно виграти всі 3 матчі, які пройдуть в Англії, а у виїзній грі їх влаштує і нічия.

«Я думаю, в чотирьох матчах, що залишилися нам необхідно набрати всього 10 очок. Це з урахуванням тієї умови, що ми не програємо українцям і зможемо обіграти збірну Чорногорії», – заявив наставник англійців.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо, що в даний момент збірна Англії знаходиться на другій сходинці в групі, відстаючи від Чорногорії на 2 очки. На третьому місці турнірної таблиці розташовується збірна України, яка на одне очко відстає від англійців. Англійську збірну чекає виїзний матч з Україною, а от з Польщею, Молдовою та Чорногорією команда зіграє вдома.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Поєдинок між Україною та Англією відбудеться в Києві 10 вересня. А вже сьогодні, 6 вересня, збірна України проведе матч відбіркового циклу проти збірної Сан-Марино. Матч відбудеться у Львові. Зазначимо, що в сьогоднішньому матчі збірній України точно не допоможуть Гармаш, Селін і Зозуля.

За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: