fbpx
Спорт

ЧС-2014. Україна-Сан-Марино: важливий крок на шляху до Бразилії

Сьогодні о 21:00 на стадіоні «Львів -Арена» збірна України з футболу розпочне свій черговий поєдинок у рамках відбору на чемпіонат світу -2014. Суперником підопічних Михайла Фоменка буде збірна Сан-Марино  – аутсайдер групи, який не набрав поки що жодного очка. Пряма трансляція матчу Україна – Сан-Марино запланована на телеканалі «Інтер» , а розсудить сьогодні команди рефері з Ірландії Ніл Дойл.

Всі чудово розуміють, що клас футболістів збірної України просто непорівнянний з класом футболістів сьогоднішнього суперника. Єдиною проблемою, з якою може зіткнутися сьогодні жовто-синя дружина – це недооцінка суперника. Українській збірній сьогодні не допоможе Роман Зозуля, який дискваліфікований, а також Гармаш і Селін, які вже давно травмовані. Всі інші в строю. Матч проти Сан-Марино в якійсь мірі можна розцінювати як один з етапів підготовки до наступного поєдинку в рамках відбору на чемпіонат світу-2014 проти збірної Англії – матчу, який дійсно може стати ключовим і визначальним у боротьбі за путівку до Бразилії. 

І головний тренер збірної України Михайло Фоменко, і самі футболісти національної команди в один голос говорять про серйозність свого настрою на гру з Сан-Марино. «Не можна поблажливо ставитися до суперника. Немає основних і другорядних матчів. Адже навіть зі свого досвіду ви можете зрозуміти, що сюрпризи були завжди і у всіх турнірах», – говорив напередодні матчу Україна – Сан-Марино Михайло Фоменко, який вважає, що до будь-якого суперника необхідно ставитися з повагою.

Наставник збірної Сан-Марино Джампаоло Мацца охарактеризував збірну України, як «дуже сильну» команду, а сьогоднішній матч фахівець назвав важливим для організації гри своєї команди.

Окрім матчу Україна – Сан-Марино сьогодні в групі Н будуть зіграні ще 2 поєдинки, які важливі для підопічних Михайла Фоменка в плані розподілу місць у групі, адже грають прямі конкуренти української збірної в боротьбі за путівку до Бразилі . Збірна Англії вдома прийме команду Молдови, а збірна Польщі зіграє сьогодні проти Чорногорії.

Всі українські вболівальники чекають сьогодні від команди Михайла Фоменка тільки перемоги, а ми нагадаємо нашим читачам турнірне становище команд у групі Н напередодні сьогоднішніх матчів:

1 . Чорногорія – 7 ігор 14 очок

2 . Англія – 6 ігор 12 очок

3 . Україна – 6 ігор 11 очок

4 . Польща – 6 ігор 9 очок

5 . Молдова – 7 ігор 5 очок

6 . Сан-Марино – 6 ігор 0 очок.

Читайте також: