fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Чоловік Жасмін не брав участі в бійці – представник бізнесмена

 Активісти руху «Сині відерця», які ведуть моніторинг конфліктів, що виникають на російських дорогах, розмістили відеозапис автопригоди нібито за участю чоловіка співачки Жасмін – молдовського бізнесмена Ілана Шора.

 На відео відображена сварка між кількома чоловіками поруч з кортежем Bentley (що належить Шору) і автомобілем Mercedes (його власник не відомий). «Сині відерця» стверджують, що конфлікту на Павелецькій набережній передували грубі порушення правил дорожнього руху з боку кортежу Bentley.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Представник Ілана Шора заявила, що молдовський бізнесмен полетів з Росії 4 вересня. «Відповідно, він особисто ніяк не може бути причетний до даного інциденту», – йдеться в заяві. Крім того, у розпорядженні Ілана Шора немає дводверних автомобілів Bentley, стверджує його представник, а ті автомобільні номери, які назвали блогери, не належать ні самому Шору, ні будь-кому з членів його сім’ї.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 В інформаційній службі ГУ МВС Москви заявили, що повідомлення про конфліктну ситуацію в поліцію надходило, але самого факту ДТП не зафіксовано. Поліцейські опитали всіх учасників сварки, заяви про побої ніхто не написав.

Конфлікт на Повелецькій набережній (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: