fbpx
Політика

Володимир Рибак сподівається на міжпарламентську взаємодію між Україною та Литвою з питань євроінтеграції

Угода про асоціацію між Україною та Європейським союзом у листопаді буде підписана, – висловив упевненість голова Сейму Литовської Республіки Відасе Гедвілас в ході зустрічі зі спікером Верховної Ради України Володимиром Рибаком, яка відбулася у Вільнюсі. За словами політика, члени вісімки Північно-Балтійських країн (Швеція, Данія, Естонія, Фінляндія, Ісландія, Латвія, Литва та Норвегія) підтримують європейський курс України та позитивно ставляться до майбутнього підписання угоди про асоціацію. Однак Україну чекає велика робота в питанні ратифікації майбутньої угоди парламентами європейських держав.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Володимир Рибак подякував Литві за надану Україні довіру і висловив надію, що парламенти обох країн будуть продовжувати активний двосторонній діалог і співробітництво, зокрема і на рівні комітетів.

«Для нас дуже важлива міжпарламентська взаємодія з ключових питань порядку денного Україна-ЄС, зокрема , в контексті підписання Угоди про асоціацію та подальшого розвитку безвізового діалогу з Євросоюзом», – зазначив спікер Верховної Ради.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За матеріалами: rada.gov.ua

Читайте також: