fbpx
Спорт

Євробаскет-2013. Росія зазнає другої поразки

Навіть незважаючи на другу поразку на чемпіонаті Європи з баскетболу, головний тренер російської збірної Василь Карасьов похвалив свою команду, що напередодні поступилися збірній Греції.

За словами Карасьова, його гравці провели непоганий матч з командою, яка не тільки вважається лідером нинішнього Євробаскету, а й є однією з найсильніших команд континенту. «Сьогодні наша гра була більш активною і збалансованою, ніж у першому матчі», – зазначив Карасьов. Аналізуючи причини поразки, головний тренер російської збірної сказав, що його підопічні в третій чверті гри розслабилися, а тому втратили концентрацію. Команда Греції відразу скористалася вдалим моментом і взяла ініціативу в свої руки.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Однак навіть тепер Василь Карасьов не збирається нічого міняти в грі своєї команди. Тренер відзначив, що отримав цінний досвід після двох матчів Євробаскету: «Для мене все в новинку. Як гравець я пройшов через усе: чемпіонат Європи, світу, Олімпіада. Але в ролі тренера національної команди – це всього лише мій другий матч».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Завтра, 7 вересня, збірній Росії належить битися з суперниками зі Швеції.

За матеріалами: lenat.ru

Читайте також: