fbpx
Спорт

US Open. Вікторія Азаренко виходить у півфінал

Відкритий чемпіонат США з тенісу наближається до завершення. Більшість спортсменів відіграли свої чвертьфінали і вийшли на «фінішну пряму».

Білоруській тенісистці Вікторії Азаренко вдалося пробитися до півфіналу US Open, здобувши перемогу над Даніелою Хантуховою зі Словаччини. Поєдинок тривалістю всього 76 хвилин завершився з розгромним рахунком 6:2 , 6:3. Тепер Азаренко належить поборотися за вихід у фінальну частину змагань з італійською тенісисткою Флавією Пеннеттою, що також переконливо перемогла напередодні свою співвітчизницю з рахунком 6:4, 6:1.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

На сьогоднішній день найвищим досягненням білоруської тенісистки на турнірі «Великого шолома» в Нью- Йорку є вихід у фінал у минулому сезоні. Щоправда, тоді Азаренко поступилася Серені Вільямс.

У іншому півфінальному матчі на корт вийдуть китаянка Лі На і іменита американка Серена Вільямс .

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

У чоловічому одиночному розряді Відкритого чемпіонату США з тенісу в півфіналі битимуться француз Рішар Гаске та іспанець Рафаель Надаль.

Росіянину Михайлу Южному ще належить відіграти чвертьфінальний поєдинок з першою ракеткою світу – сербом Новаком Джоковичем.

Азаренко-Хантухова. 1/4 фіналу US Open (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: