fbpx
Технології

IFA-2013. Asus представила FonePad Note 6 і FonePad 7

 Під час презентації на виставці IFA – 2013, компанія Asus не обмежилася показом нових планшетів серії MeMO Pad. До всього іншого, були продемонстровані ще дві інших моделі – смартфон Asus FonePad Note 6 і планшет Asus FonePad 7.

 Примітно, що Asus FonePad Note 6 вже був продемонстрований на виставці Computex – 2013 кількома місяцями раніше, але після цього про нього не було жодної інформації. І от компанія привезла його в Берлін, проте пристрій не зазнав жодних змін.

 Asus FonePad Note 6 має 6-дюймовий IPS + дисплей з Full HD дозволом. Працює він на базі двоядерного процесора Intel Atom Z5260 з тактовою частотою 1,6 ГГц і має 2 Гб оперативної пам’яті і 16/32 Гб внутрішньої пам’яті з можливістю розширення. Ця модель також має функціональний стилус, який полегшує роботу з пристроєм.

 Камери в Asus FonePad Note 6 наступні – 8 – мегапіксельна основна і 1,2 – мегапіксельна фронтальна.

 Asus FonePad 7 є оновленням моделі попереднього покоління. У плані технічних характеристик цей планшет повністю повторює Asus FonePad Note 6. Винятком є ​​лише основна камера – тут вона на 5 мегапікселів. Фронтальна має ту ж 1,2 – мегапіксельну матрицю, що і в Asus FonePad Note 6.

 На відміну від моделі попереднього покоління у Asus FonePad 7 з’явився ще один динамік, і тепер планшет може похвалитися стереозвуком.

 Примітно, що з планшета також можна здійснювати дзвінки.

Читайте також: