fbpx
Шоу-бізнес

Купитман з серіалу «Інтерни» поголився налисо

 Відомий російський актор Вадим Дeмчог, який зіграв роль вічно питущого, але всіма улюбленого венеролога Івана Натанович Купітманa в серіалі «Інтерни», постригся налисо.

 «Ну що ж не зробиш, щоб змінитися в кадрі! Прощавай, Куча!», – написав Вадим Дeмчог на своїй сторінці в соціальній мережі Facebоok і опублікував фотографію з новою зачіскою.

 Варто відзначити, що саме кучері Вадима Дeмчога були візитною карткою його персонажа Івана Купітмана. Саме через них венеролог отримав прізвисько Пудель від свого друга, доктора Андрія Євгеновича Бикова (роль зіграв Іван Охлобистін). І саме кучері час від часу ставали об’єктом насмішок інших героїв серіалу «Інтерни». Заради того, щоб не стати заручником однієї ролі, актор Вадим Дeмчог готовий експериментувати зі своїм образом, грати нові ролі. І це йому вдається. Новий, лисий образ, як підмітили фанати, до обличчя видатному акторові.

 До слова, зовсім недавно заради ролей у фільмі «Батальйон смерті» поголилися налисо відразу 2 актриси – Марія Кожевнікова і Марія Аронова.

Читайте також: