fbpx
Технології

IFA-2013. Нові планшети від Asus

 У рамках виставки IFA – 2013, яка зараз проходить в Берліні, компанія Asus представила два своїх нових планшети – Asus MeMO Pad 8 і Asus MeMO Pad 10. Судячи з усього, компанія вирішила наслідувати приклад інших виробників, які почали випускати 8- дюймові планшети, як це свого часу зробила компанія Apple, представивши iPad Mini.

 Так, Asus MeMO Pad 8 отримав, природно, 8- дюймовий IPS дисплей з HD дозволом, чотирьохядерний процесор з тактовою частотою 1,6 ГГц, 1 Гб оперативної пам’яті і 8 Гб вбудованої пам’яті, яку можна розширити за допомогою карт пам’яті.

 Фронтальна камера в планшеті має 1,2 – мегапіксельну матрицю, а основна – 5- мегапіксельну. Обидві вміють записувати відео у форматі HD. Ємність акумулятора – 3950 мАг, чого, як стверджують у компанії, має вистачити на 9 годин перегляду HD – відео.

 Працює новинка під управлінням Android Jelly Bean 4.2 .

 Asus MeMO Pad 10 повністю повторює 8-дюймову модель, за винятком того, що тут 10,1- дюймовий дисплей, хоча дозвіл той самий. Крім того, відрізняється і камера. З якоїсь причини в Asus MeMO Pad 10 встановлена ​​2-мегапіксельна основна камера, проти 5 – мегапіксельної в 8 – дюймовому варіанті.

 Ємність акумулятора у Asus MeMO Pad 10 – 5070 мАг.

 Слід також зауважити, що обидва планшети отримали стереодинаміки на тильній стороні, а разом з ними в комплекті буде йти захисний чохол, який також може служити підставкою.

 Коли планшети з’являться у продажі – невідомо.

Читайте також: