fbpx
Шоу-бізнес

Названа найвисокооплачуваніша телеактриса

 Впливове видання Forbes опублікувало рейтинг 100 найвисокооплачуваніших телевізійних актрис. Як не дивно, вже другий рік поспіль очолює цей список Софія Вергара, яка зіграла роль у популярному серіалі «Американська сімейка». За рік телезірка заробила 30 мільйонів доларів. Правда, завдяки не тільки зйомкам у серіалі, але і участі в рекламних кампаніях Pepsi, Covergirl і Kmart. Також Софія Вергара рекламує кілька великих іспанських брендів.

 Друге місце в рейтингу найвисокооплачуваніших телеактрис зайняла зірка серіалу «Закон і порядок: спеціальний корпус» Маришка Хартиг. За рік їй вдалося заробити 11 мільйонів доларів. З таким же доходом, правда вже на третій позиції рейтингу, розташувалася Кейлі Куоко, головна героїня серіалу «Теорії великого вибуху» .

 Актриси, які займають у списку з четвертого по десяте місце, мають рівний дохід – по 10 мільйонів доларів, – тільки місця різні. Мелісса МакКарті – 4 місце, Тіна Фей 5 місце, сім’я Кардашьян : Кім – 6 місце, Кортні – 7 місце, Хлое – 8 місце, телеведуча Беттані Франкель – 9 місце), замикає десятку актриса Елен Помпео.

 За матеріалами: spletnik.ru

Читайте також: