Через жахливий ураган в Одесі люди залишилися без телебачення

 Жителі Одеси вже другу добу залишаються без телебачення. Причиною припинення мовлення ефіру стала стихія. На думку жителів міста, саме через потужний порив вітру з телевізійної вишки Одеси зірвалося важливе обладнання. У даний момент залишається невідомим, коли саме неполадки будуть усунені. Однак у прес-службі ДСНС Одеської області повідомили, що ремонтні роботи розпочнуться найближчим часом.

 Відзначимо, що відразу після того, як на місто налетів ураган, у жителів Одеси пропала велика частина ефірних телеканалів. На форумах і в соціальних мережах почали з’являтися повідомлення від стривожених городян, які активно обговорювали неполадки, що сталися. Після того як стало відомо, що неполадки зачепили всі райони міста, проблема  виявилась досить серйозною. Деякі з людей навіть почали панікувати.

Related Post

 «Я добре пам’ятаю, коли 18 або 19 серпня 1991 під час путчу різко перервалося мовлення телепрограм, після чого на всіх телеканалах почалося мовлення «Лебединого озера». Тоді, в пору без Інтернету, люди не могли отримати інформації про проблему», – поділився один з місцевих жителів.

 За матеріалами : segodnya.ua

Leave a Comment