fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Через жахливий ураган в Одесі люди залишилися без телебачення

 Жителі Одеси вже другу добу залишаються без телебачення. Причиною припинення мовлення ефіру стала стихія. На думку жителів міста, саме через потужний порив вітру з телевізійної вишки Одеси зірвалося важливе обладнання. У даний момент залишається невідомим, коли саме неполадки будуть усунені. Однак у прес-службі ДСНС Одеської області повідомили, що ремонтні роботи розпочнуться найближчим часом.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Відзначимо, що відразу після того, як на місто налетів ураган, у жителів Одеси пропала велика частина ефірних телеканалів. На форумах і в соціальних мережах почали з’являтися повідомлення від стривожених городян, які активно обговорювали неполадки, що сталися. Після того як стало відомо, що неполадки зачепили всі райони міста, проблема  виявилась досить серйозною. Деякі з людей навіть почали панікувати.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 «Я добре пам’ятаю, коли 18 або 19 серпня 1991 під час путчу різко перервалося мовлення телепрограм, після чого на всіх телеканалах почалося мовлення «Лебединого озера». Тоді, в пору без Інтернету, люди не могли отримати інформації про проблему», – поділився один з місцевих жителів.

 За матеріалами : segodnya.ua

Читайте також: