fbpx
Політика

У Сирію хімічна зброя з Росії не поставляється – Міноборони

 У міністерстві оборони Російської Федерації спростували інформацію про те, що з боку Москви до Сирії проходять поставки хімічної зброї, а також технології з її створення. Про це сьогодні, 5 вересня, журналістам заявив заступник міністра оборони РФ Анатолій Антонов.

 За словами Антонова, Росія не порушує зобов’язання з конвенції про заборону хімічної зброї. Заступник міністра також зазначив, що у нього викликають невдоволення «спроби деяких країн перекласти відповідальність з хворої голови на здорову». Відзначимо, що зовсім недавно міністр оборони США Чак Хейгел висловив свою думку про те, що росіяни постачають на територію Сирії хімічну зброю.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «Мені іноді здається, що ці антиросійські інсинуації спрямовані лише на створення якого-небудь приводу для здійснення агресії проти суверенної держави», – повідомив заступник голови міністерства оборони РФ.

 У ході обговорення теми про Сирію, Антонов також зазначив, що планована військова операція США в Сирії може завдати серйозної шкоди всьому Середземномор’ю, а не тільки Сирії.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 За матеріалами: rbc.ru

Читайте також: