fbpx
Політика

Опозиція висуне в проблемних округах єдиних кандидатів

 Як повідомила прес -служба партії «Батьківщина», їм вдалося завадити владі втілити свої плани з подальшого руйнування парламентаризму в країні. Мова йде про прийняття законопроекту про проведення повторних виборів у п’яти округах 15 грудня, який опозиція розцінює як свою перемогу. На їх думку, це ще один крок до виконання критеріїв, необхідних для успішного підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом.

 «За задумом нинішньої влади планувалося прийняти універсальний закон, дія якого поширювалося б на всіх депутатів, яких би незаконним і антиконституційним способом позбавили мандатів», – йдеться в повідомленні «Батьківщини».

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Саме тому, як зазначають у партії, вони наполягали, щоб дія закону поширювалася лише на 5 проблемних округів, і щоб він втратив свою силу на наступний день після прийняття присяги новообраним депутатом.

 «Ми цього добилися», – підкреслили в «Батьківщині».

 При цьому в прес-службі партії повідомили, що опозиція планує висунути в проблемних округах єдиних кандидатів. До того ж, як стверджують у партії, їхні прізвища вже відомі.

Читайте також:  Чому Ватикан ігнорує доктрину про «священну війну» РПЦ та Кремля?

 «Це ті кандидати від опозиції, у яких була вкрадена перемога у 2012 році», – йдеться в заяві партії.

 У «Батьківщині» зазначили, що опозиція об’єднає свої зусилля на етапі проведення виборчої гонки, а також на етапі захисту результатів голосування. У партії переконані, що лише таким чином їм вдасться здобути перемогу і захистити інтереси громадян.

Читайте також: