fbpx
Шоу-бізнес

Кім Кардашян одягає дочку у все чорне

 Зірка реаліті-шоу «Сімейство Кардашян» Кім Кардашян і її чоловік Каньє Уест категорично відмовилися від рожевих речей для своєї дочки Нори. Замість цього в її гардеробі переважає одяг виключно трьох кольорів: чорного, білого і кремового. З самого народження молоді батьки привчають дитину до розкоші і дорогого життя: одягають Норі тільки в дизайнерські речі Fendi, Bonpoint, Lanvin, Dolce & Gabbana, Hermes. Подбали Кім Кардашян з чоловіком Каньє Вестом і про дизайн дитячої кімнати – все в ній облаштовано за останнім словом моди, до того ж у тій колірній гамі, що й одяг малятка.

 Варто відзначити, що на подарунки своєї дочки молоді батьки не скупляться. Крім одягу, красивих іграшок та аксесуарів Норі має й інші, не зовсім доречні в її віці речі. Такі, наприклад, як величезна плазмова панель.

 Нагадаємо, матір’ю Кім Кардашян стала в середині червня 2013 року. Довгий час батьки приховували личко дівчинки і навіть відмовилися від нечуваної суми за фотосесії з Норі. Правда, пізніше на одному з шоу Каньє Уест сам продемонстрував на всю країну фото своєї доньки.

 За матеріалами: starhit.ru

Читайте також: