У Санкт-Петербурзі в четвер відкривається саміт G20

У Санкт – Петербурзі все готове до початку саміту G20 . У Північну столицю продовжують з’їжджатися учасники форуму, яких очікують понад півтори тисячі журналістів.

Як вважають спостерігачі, світова громадськість чекає від саміту "Великої двадцятки" відвертої розмови і доленосних рішень. З хвилини на хвилину в Костянтинівському палаці зберуться лідери найбільших економік світу. Вже оголошена тема першого робочого дня – "Економічне зростання і глобальна економіка".

Однак, судячи з програми, лідери продовжать обговорювати ці питання навіть після переїзду в Петергоф на робочий обід, який виявився дуже пізнім, він почнеться після дев’ятої години вечора. Також очікується, що в ході роботи саміту буде подано декларацію лідерів, в яку увійдуть питання макроекономіки, фінансові та фіскальні проблеми, створення робочих місць і податкова реформа.

Related Post

"Успіхом саміту буде відкрита позитивна дискусія, спрямована на остаточне прийняття підготовлених рішень. Які це рішення? Це набір заходів, спрямованих на стимулювання зростання світової економіки, на створення нових робочих місць. Ось ці два основних, генеральних напрями", – пояснив Володимир Путін в інтерв’ю, яке дав напередодні саміту.

У Санкт-Петербурзі в четвер відкривається саміт G20 (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Leave a Comment