В особі Юлії Тимошенко терористи бачили вільну і демократичну Україну, – політолог

Те, що терористи на сході України використовували портрет Юлії Тимошенко як мішень в навчальному тирі, може свідчити про те, що саме колишній український прем’єр-міністр є уособленням вільної демократичної України для терористів. Таку точку зору в інтерв’ю «Цензор.НЕТ» висловив український політолог Кость Бондаренко.

Про те, що портрет Юлії Тимошенко сепаратисти використовували як мішень, стало відомо від журналіста Мустафи Найєма, який розповів про це у своєму репортажі зі Слов’янська. До слова, на вихідних українським силовикам вдалося взяти під повний контроль це місто Донецької області.

Related Post

«Очевидно, що терористи хотіли стріляти по тих, кого вони найбільше ненавиділи. Сепаратисти воювали проти незалежної, сильної та європейської України. Їхні дії з фотографією Юлії Тимошенко говорили про те, що терористи асоціювали таку Україну саме з Юлією Тимошенко», – висловив свою точку зору український політолог.

Відзначимо, що сьогодні в Держприкордонслужбі заявили про те, що РФ продовжує накопичувати важку військову техніку на кордоні.

Leave a Comment