fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Сосо Павліашвілі може бути викликаний на допит до Грузії

За словами грузинського прокурора Ніно Аглемашвілі, відомий співак Сосо Павліашвілі може бути викликаний на допит у рамках слідства у справі про вбивство бізнесмена Автанділа Адуашвілі.

"Незважаючи на те що в справі є певні припущення про реальний зв’язок Павліашвілі із злочином, у нас немає прямих доказів, які необхідні для пред’явлення звинувачення. Не виключено, що Павліашвілі буде допитаний", – заявила Аглемашвілі. Прокурор наголосила, що обвинувачені у справі про вбивство Адуашвілі назвали Павліашвілі головним замовником. "Не виключено, що під час слідства виявиться вина Павліашвілі", – зазначила Аглемашвілі.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Нагадаємо, грузинський підприємець Автанділ Адуашвілі був застрелений у своїй машині восени минулого року. У справі про його вбивство як обвинувачені проходять шість осіб, один з них – зять Павліашвілі Вахтанг Чхапелія. Сім’я загиблого бізнесмена наполягає на тому, що у вбивстві Автанділа Адуашвілі винен співак Сосо Павліашвілі.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Сам музикант заявляє, що загиблий був його найкращим другом, і всі звинувачення, висунуті щодо нього, – "реальна нісенітниця".

Співак Сосо Павліашвілі опинився в центрі скандалу (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: