fbpx
Новини світу

Собянін проти патрулювання вулиць Москви співробітниками приватних структур

Тимчасово виконуючий обов’язки московського градоначальника Сергій Собянін під час сьогоднішньої зустрічі з жителями Зеленоградського адміністративного округу Москви заявив, що він проти передачі повноважень патрулювання вулиць столиці співробітникам приватних охоронних підприємств.

Т.в.о. мера зазначив, що вважає неправильним віддавати ПОП гроші, які уряд російської столиці виділяє поліції на оснащення патрульних автомобілів, придбання техніки, підвищення заробітної плати службовцям. "Я вважаю, що нам потрібно не кидатися в приватні охоронні підприємства, а займатися зміцненням нашої поліції, забезпеченням матеріально -технічного постачання, заробітними платами", – підкреслив Сергій Собянін, додавши, що «набагато краще і перспективніше» підтримати матеріально московську поліцію, ніж роздавати гроші приватникам.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Також на сьогоднішній зустрічі з жителями Москви обговорювалися питання будівництва доріг, метрополітену, розвитку охорони здоров’я, освіти та безпеки. Бесіда Собяніна з городянами проходила в режимі «питання – відповідь».

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: