fbpx
Футбол

«Сан-Марино грає дуже компактно», – Пятов

Воротар донецького «Шахтаря» і національної збірної України Андрій Пятов поділився враженнями про підготовку української дружини до матчів з Сан-Марино та Англією.

«У нас все відмінно! У понеділок команда зібралася, проводимо тренування. Перші заняття були відновними. Ті футболісти, які грали на вихідних, в основному займалися пробіжками. Для всіх інших заняття зробили, скажімо так, більш ігровими» , – розповів Андрій Пятов.

За його словами, у збірників вже було кілька розмов з Михайлом Фоменком. Зокрема, вчора команда подивилася спаринг з Ізраїлем, а сьогодні перейшла до розбору найближчого суперника – збірної Сан-Марино.

«Ми дивимося кожен матч, вдалі і невдалі моменти. Тренер вказує нам, де можна було зіграти краще» , – зазначив П’ятов.

Насамперед, стверджує голкіпер, «товарняк» з Ізраїлем приніс користь головному тренеру . Адже в товариському матчі тренерам можна проводити більше замін, завдяки чому у Фоменка з’явилася можливість випустити на поле більше гравців і подивитися, як почувається команда після зборів та відпусток.

«Ми, звичайно ж, завжди їдемо до збірної із задоволенням. Тим більше, зараз нас чекають офіційні ігри. Це велика відповідальність» , – заявив Андрій Пятов.

Голкіпер додав, що на теоретичному занятті команда спілкувалася з тренерським штабом про збірну Сан-Марино.

«Доки не пропускає перший м’яч, збірна Сан-Марино грає дуже компактно» , – повідомив Пятов.

Страж воріт збірної України заявив , що в матчі з Сан-Марино Україна постарається забити швидкий гол. Крім того, Андрій Пятов поділився враженням від гри у Львові. На думку воротаря, за Україну чудово вболівають в кожному місті, однак у Львові, звичайно ж, дуже приємно грати.

«Упевнений, місцева публіка пожене нас вперед. Всі разом з уболівальниками будемо домагатися позитивного результату», – підсумував Пятов.

За матеріалами : shakhtar.com

Читайте також: