fbpx
Новини світу

Саакашвілі з колишнім радником Путіна застрягли в горах

Президент Грузії Михайло Саакашвілі, що відправився 2 вересня підкорювати згаслий вулкан Казбек, розташований у східній частині Центрального Кавказу, відклав сходження з причини погіршення в регіоні метеорологічної ситуації. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook депутат грузинського парламенту Гога Хачидзе, супроводжуючий в поході грузинського лідера. Третім учасником сходження на Казбек став екс-радник президента РФ Володимира Путіна з економічних питань Андрій Ілларіонов.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

«Сиджу на метеобазі по дорозі на Мкінварцвері (грузинська назва Казбека) ​​і чекаю прояснення погоди. Чекаю. Розваг немає. Справ немає. Час проходить дуже повільно …», – написав Хачидзе і супроводив свій запис кількома фотографіями.

Михайло Саакашвілі – великий любитель здійснювати подібні «марш -кидки». Минулого місяця він вирушив у похід на озеро Тобаварчхілі (Срібне озеро). Пізніше грузинський президент зізнався: «Останні десять місяців я сиджу в моєму кабінеті і ненавиджу це. Нічого не відбувається… Гірше цього нічого немає. Тому я вирішив піти пішки на озеро Тобаварчхілі, аби втекти з цього кабінету і не думати про нього».

Читайте також:  Вбиті росіянином у Німеччині українці були військовослужбовцями ЗСУ, які проходили реабілітацію після поранень

Саакашвілі на Срібному озері (відео):

 

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: