fbpx
Футбол

Португалець Нані продовжив контракт з “МЮ”

 Сьогодні, 5 вересня, португальський півзахисник Нані поставив підпис під новим контрактом зі своїм клубом «Манчестер Юнайтед». Про підписання нової угоди повідомляється на офіційному сайті «червоних дияволів». За даними сайту, новий контракт розрахований на п’ять років, відповідно, термін його дії закінчиться в 2018 році.

 Зазначимо, що в літнє трансферне вікно португальським гравцем активно цікавився лондонський «Арсенал», а також турецький футбольний клуб «Галатасарай». Також у ЗМІ ходили чутки і про можливий перехід португальця до складу французького «Монако».

 «Нані всього лише 26 років, проте він дуже досвідчений і талановитий. Я дійсно вражений його роботою на тренуваннях. Ми з задоволенням будемо продовжувати роботу з таким футболістом у новому сезоні», – повідомив головний тренер «Манчестер Юнайтед» Девід Мойес.

 Нагадаємо, що в стан "червоних дияволів" португалець перебрався в 2007 році з португальського «Спортинга». У загальній складності Нані провів за «МЮ» 136 матчів і забив 26 голів. Також на рахунку гравця 66 матчів у складі національної збірної Португалії.

 За матеріалами: Sportbox.RU

Читайте також: