fbpx
Політика

Олексій Азаров: На сьогоднішній день підстав для референдуму в Україні немає

Народні депутати від фракції «Партії регіонів» підпишуть всі євроінтеграційні законопроекти, оскільки головне завдання парламентаріїв на сьогоднішній день полягає в тому, щоб підготувати Україну до підписання Угоди про асоціацію. А приведення українського законодавства до європейських норм вимагає багато часу і сил. Про це в ефірі телеканалу «Рада» заявив регіонал Олексій Азаров. 

У той же час він підкреслив, що повністю підтримує ідею президента винести на всеукраїнський референдум питання щодо вектора інтеграції країни. Проводити його зараз – підстав немає. 

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Сьогодні через те, що опозиція намагається спекулювати на цьому питанні, у нас немає підстав для референдуму. Якщо ми згадаємо Хорватію – вони пройшли 12 років з моменту підписання угоди про асоціацію до вступу до Євросоюзу. Україну чекає такий же довгий шлях», – підкреслив Олексій Азаров.  

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

І тільки після того, як законодавство буде адаптоване до норм Європейського союзу, і Україна опиниться на порозі вступу до ЄС, можна буде проводити референдум, як це робили свого часу багато країн-членів ЄС. 

За матеріалами: partyofregions.ua  

Читайте також: