fbpx
Новини світу

Українська порнозірка хоче відкрити дитячий садок у Чехії

Українська порнозірка Анастасія Хаген, що знімалася у фільмах для дорослих під псевдонімом Wiska, подала документи на надання постійного місця проживання в Чехії і вже отримала дозвіл. До слова, домогтися права на ПМП їй вдалося з величезними труднощами – чеська влада неодноразово відмовляла українці в отриманні громадянства, і жінці загрожувала висилка з країни.

Разом з Хаген право на постійне проживання в Чехії отримали і троє її синів, а от чоловік актриси Олександр досі перебуває «в підвішеному стані», – його статус ще не визначений, і він може перебувати в країні тільки за туристичною візою.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

У планах порнозірки – навчання в університеті (щоправда, Wiska ще не знає, за якою спеціальністю) та відкриття приватного дитячого саду .

Анастасія Хаген (у дівоцтві Гришай) покинула Україну після того, як правоохоронні органи зацікавилися її порнозйомками. Ініціювала перевірку діяльності Хаген група депутатів на чолі з представником КПУ Леонідом Грачем, який назвав порноактрису «носієм і розповсюджувачем аморальності».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Українська порнозірка хоче відкрити дитячий садок у Чехії (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: