fbpx
Футбол

Ліонель Мессі заплатить уряду Іспанії 5 мільйонів доларів

 Аргентинський нападник каталонської «Барселони» Ліонель Мессі заплатив в іспанську казну 5 мільйонів євро. Дані кошти гравець вніс в якості компенсації за не повністю виплачені податки. Про це повідомляють іспанські ЗМІ. 5 мільйонів євро було сплачено після того, як з боку влади були пред’явлені звинувачення футболістові.

 За даними іспанських журналістів, дана сума надійшла на рахунок скарбниці в серпні. Проте варто відзначити, що сам Мессі разом з батьком все ще зобов’язаний з’явитися на слуханнях з даного питання, які відбудуться 17 вересня. Зазначимо, що адвокат просив перенести призначену зустріч на іншу дату.

 За попередніми даними, аргентинський футболіст в податкових деклараціях вказував недостовірну інформацію про доходи. Відзначається, що права на образ футболіста були продані за складною схемою, в яку залучалися підставні особи або ж офшорні компанії. Сам гравець категорично заперечує свою провину і провину свого батька. Спортсмен запевняє, що ніколи не мав відношення до подібних махінацій.

За матеріалами: rbc.ua

Читайте також: