fbpx
Футбол

Кака: “Жодного разу не шкодував про перехід в Реал”

 Бразильський півзахисник Кака дав свою першу прес-конференцію після повернення до складу італійського «Мілана». За словами футболіста, він не тримає образи на Жозе Моурінью і вважає, що португалець робив його тільки сильнішим.

 «Погравши у Мадриді, я отримав величезний досвід в особистому аспекті. Що стосується професійного аспекту – то тут досвіду значно менше. Я ні краплі не шкодую про витрачені роки в мадридському "Реалі", проте бачачи те, як у мене йшли справи, втрачалося бажання грати у футбол. Я часто пропускав матчі через травми, а часто і через конкуренцію», – повідомив бразильський футболіст.

 Нагадаємо, що саме з італійського «Мілана» Кака в свій час перебрався в мадридський «Реал». Однак за роки, проведені в іспанському клубі, бразилець так і не зміг знайти своєї гри.

 «Тут, в "Мілані", я хочу грати постійно. Саме тому я прийняв рішення про своє повернення до Італії. Тут я знову зможу отримувати задоволення від футболу. У нас в команді багато футболістів, які звикли перемагати. "Мілан" – один з найбільших клубів Європи, тому нам необхідно спробувати виграти всі турніри», – додав футболіст.

 За матеріалами: football.ua

Читайте також: